Zalm Sockeye

Zalm Sockeye

Wilde vis. MSC-certificering op aanvraag beschikbaar.

Binnenkort meer details.

Zalm Atlantisch

Rauwe vismix, gemalen en homogeen gemengd. 100 % zalm, bestaat uit koppen, graten en staarten van de vis die overblijven na het verwijderen van de filets, zonder ingewanden.

Standaard gesneden < 10 mm, hoge snelheid; in bevroren blokken.

Vrij van vreemde voorwerpen, verontreinigingen en additieven.

Witvis mix

Rauwe vismix, gemalen en homogeen gemengd. Schol, Kabeljauw, Wijting, Koolvis, Schelvis en Heek; bestaat uit koppen, graten en staarten van de vis die overblijven na het verwijderen van de filets, zonder ingewanden.

Gesneden volgens standaard < 10 mm, hoge snelheid; in bevroren blokken.

Vrij van vreemde voorwerpen, verontreinigingen en toevoegingen.

Kabeljauw

Rauwe overgebleven visdelen. 100% Kabeljauw; bestaat uit koppen, graten en staarten van de vis die overblijven na het verwijderen van de filets, zonder ingewanden.

Overgebleven visdelen in bevroren blokken.

Vrij van vreemde voorwerpen, verontreinigingen en toevoegingen.

Witte Koolvis

Rauwe vismix, gemalen en homogeen gemengd. Pollak; bestaat uit koppen, graten en staarten van de vis die overblijven na het verwijderen van de filets, zonder ingewanden.

Gesneden volgens standaard < 10 mm, hoge snelheid; in bevroren blokken.

Vrij van vreemde voorwerpen, verontreinigingen en toevoegingen.

Garnalen

Gekookte garnalen, geheel. 100% Garnalen; bestaat uit koppen, schalen en staarten.

In bevroren blokken.

Vrij van vreemde voorwerpen, verontreinigingen en toevoegingen.

Schol

Rauwe vismix, gemalen en homogeen gemengd. 100% Schol; bestaat uit koppen, graten en staarten van de vis die overblijven na het verwijderen van de filets, zonder ingewanden.

Gesneden volgens standaard < 10 mm, hoge snelheid; in bevroren blokken.

Vrij van vreemde voorwerpen, verontreinigingen en toevoegingen.

Makreel

Rauwe vismix, gemalen en homogeen gemengd. 100% makreel. Bestaat uit koppen, graten en staarten van de vis, overgebleven na het verwijderen van de filets, zonder ingewanden.

Gesneden tot standaard <10 mm, hoge snelheid; in bevroren blokken.

Vrij van vreemde voorwerpen, verontreinigingen en toevoegingen.